GREAT LENGHTS/NEW HAIR

På Onsdag  var jeg i Oslo på hovedkontoret til Great Lenghts Scandinavia for å sitte modell for en av de nyeste teknikkene Great Lenght bruker for å feste på hår. Det finnes altså fire forskjellige festeteknikker Great Lenghts har å tilby, med deres 100% keratinfester. Jeg har selv brukt Great Lenght før, men har da fått festet håret med enkle punktfester. Denne gangen skulle jeg få festet det med GL Multisonic, (Great Lengths Flow Strands) som er en kald metode som fester 5 og 5 enkle punkt på 4-5 sekunder med ultralyd.
DSC06202DSC06211DSC06198

Fargene som har blitt brukt i mitt hår er  03/84 + 03/05  (bildet over)

Det høres kanskje helt utrolig ut at man kan få satt på extensions med ultralyd? Jeg hadde en kjempeflink frisør , Martin Frivik som jobber på Adama & Eva og som var på dette kurset for å lære å benytte seg av denen metoden. Resultatet ble kjempefint, og jeg er superfornøyd med mitt nye ombre hår.

DSC06229
For mange er jakten på et langt, sunt hår, mer volum eller tykkelse et evig kapittel. Det er ikke lite penger bruker på håret vårt i året. Klipp, farge, diverse produkter som hårkurer, stylingprodukter etc. For mange er extensions bare en drøm, da det koster å benytte seg av den beste kvaliteten. Men når det er sagt, er det STOR forskjell på extensions, og Great Lenghts er og bli det beste av det beste på markedet, og virkelig vært pengene. Men for noen er det et ork å sitte i stolen i mange timer, og her er denne nye teknologien hvor man fester 5 og 5 punkter med ultralyd genial. Dette er også en av de mer skånsomme metodene som blir benyttet, da det brukes en kald fusjon metode. Som betyr – fri prosess, og håret forblir skinnende , sunn og glatt fra start til slutt. Et resultat som tidligere har tatt fem timer, kan nå gjøres på 45 min, og gir deg en fleksibiliteten for bestilling i din avtale på lunsj pause .

DSC06228

100% ETISK HANDEL

Great Lenghts bruker KUN tempelhår av den beste kvalitet. Håret kommer fra India hvor hinduismen er en utbredt religion. De ofrer faktisk håret ditt i et tradisjonelt ritual.Kvaliteten på håret er av høy kvalitet, da håret aldri eller svært sjeldent har vært utsatt for kjemiske behandlinger. Håret er donert frivillig til dere som lurer, og er opptatt av hvor det kommer fra.

Bor dere i nærheten av SKI storsenter og vurderer Great Lenghts anbefaler jeg dere å ta turen til Martin Frivik som jobber på Adam & Eva (ski storsenter) Super dyktig frisør og kjempeflink med extensions. Hvis dere har flere spm om Great Lenghts eller lurer på pris, hvor man kan gjøre dette etc kan dere kontakte Great Lenghts Norway her

collage

 

 

 

collage
Hva syntes dere om resultatet? Og har dere brukt Great Lenghts før?

Dette innlegget er IKKE sponset.