“FUNFACTS”

Alle har vi både positive og negative sider ved oss selv. Noen tør vi å erkjenne, andre ikke. Ingen er perfekte, og selv har jeg sider ved meg selv jeg både er stolt av og mindre stolt av. En mote & skjønnhetsblogg kan fort bli litt overfladisk når ting er så “amazing” hele tiden, så nå tenkte jeg at dere skulle få bli litt bedre kjent med noen av mine mindre seriøse sider, så her kommer noen “funfacts” om meg!

P7145852

Om morningen er jeg den som setter på kaffetrakteren før jeg gjør alt annet. Mailcheck, frokost og planlegging av dagen kommer etterpå, og har jeg ikke kaffe, vel da kommer jeg ikke i gang med dagen før jeg har kommet meg på butikken eller til byen for å kjøpe. “But first, Coffee”

På møter er jeg gjerne superseriøs, gjerne sånn at de som har møtt meg før bare “Er alt bra i dag” ? hehe, jeg blir veldig seriøs når jeg er fokusert, men så fort jeg erferdig med å prate jobb, så kan jeg godt slå tilbake til meg selv igjen. 

10653508_706463319421839_1738201088070738931_n

På fest er jeg den som kjøper to og tre øl i baren pr gang, fremfor å stille meg i kø på nytt etter 15 min. Jeg foretrekker Vorshpiel fremfor Nashpiel, (er aldri på nash, da jeg stort sett sovner etter byturer”. Jeg er heller aldri den som stresser med å komme meg fortest ut på byen, da jeg har det like gøy, om ikke enda mer artig før jeg havner på utpå. Tro det eller ei, men jeg er den som heller sitter å ser på andre danse (helst drite seg ut) fremfor å gjøre det selv. Vel, jeg kan drite meg ut på andre måter, men jeg danser sjeldent med mindre jeg er full. 

På McDonalds er jeg den som bestiller så mye at de bak meg blir irriterte av å vente. En stor Big mac meny med stor pommes frites og en stor brus, “har jeg sagt stor nok nå”? Ni chicken Mcnuggets med sursøtsaus og BBQ og cheddar dip (hallo, det er greit å ha litt å velge mellom da). 

I en diskusjon er jeg ofte høylytt og banner hvis jeg ser at den tar en annen retning enn den jeg ønsker. Neida, jeg var det før, men har lært meg at det beste er å være rolig, saklig og holde hodet kaldt, så går det gjerne “veien” til slutt.

På tog, trikk og buss er jeg hun som aldri reiser seg for gamle eller barn, da jeg selv har en sykdom som gjør at jeg har mye vondt i ryggen og føler derfor at jeg selv fortjener den plassen fremfor en som er frisk til beins.(Ser alltid ann vedkommende) Og er det ledig sete ved siden av meg, vel da går den til veska mi. Vel, hvis det er stappa fullt så hender det at jeg ofrer plassen der veska sitter, men mindre jeg kan skimte et annet ledig sete i nærheten, da pleier jeg å informere vedkommende om dette først. 

collage

To trøtte tryner en tidlig morgen♥ Nikko er min største kjærlighet 

Når det kommer til dyr har jeg ekstremt mye kjærlighet. Jeg mener at alle dyr er like mye verdt, og kjøper en del økologisk mat med tanke på at disse dyrene kanskje har hatt det en smule bedre enn f.eks høns i fangenskap. Hvis jeg finner en død fugl ute, så er det bare å finne frem spaden, grave hull, plukke blomster og holde rose-sermoni. En bortkommen humle i vinduskarmen må reddes ut i det fri og jeg får meg ikke til å ta livet av en brunsnegle, selv om de er aldri så ekle. 

På filmfronten er jeg hun som elsker grøssere og skrekkfimer, mer jævlig, jo bedre. Jeg kan også sitte å se på skrekkfilm mutters alene, langt inni skogen i et hus eller hytte (No problem), jeg kan også like “grinefilmer” som Notebook, men da bør de være bra.

P20608331-1

I hjemmet er jeg hun som ikke syntes det er så farlig med rot. Jeg roter og andre rydder, neida. Det verste jeg vet er å støvsuge, skifte sengetøy og vaske bad, men det må gjøres det er bare det at jeg sjeldent har tid. Jeg syntes det er greit når stua ikke er helt strøken, og soverommet er “alltid” fullt av klær, vesker, ting og tang overallt. Jeg er flink på å lage mat, vaske klær og rydde i min egen garderobe, men når det kommer til huslige gjøremål er jeg “mann” og trenger å bli sparket bak for at jeg skal ta i et tak. “Skjerpings”

På Tlf er jeg som regel hun som alltid sier “vi snakkes til uka” også går det gjerne mange uker før jeg ringer igjen. Ikke med de alle nermeste selvfølgelig, men med noen. Dette er fordi jeg egentlig hater å prate i tlf, skriver helst sms, eller tar det på snap. Når tlf min ringer, så ringer den gjerne en stund før jeg bestemmer meg for å ta den eller ikke. (Jeg kan faktisk være opptatt også). 

Hos frisøren er jeg gjerne hun som “tar over selv” typisk setting: Åh, dere bruker Loreal sine farger, ja men da må d blande sånn og sånn med 3% for det er “sånn” jeg vil ha det. Føhning er det kjedeligste jeg vet, både å bli føhnet og føhne andre som jeg gjorde mye av når jeg jobbet som frisør den gang i tiden. Så føhner gjerne mitt eget hår selv, for da går det ti ganger raskere. 

På shopping er jeg hun som har samfart butikkene før mamma eller venninnen som henger med har rukket å tråkke over streken. “Nei, her var det ingenting” og de som henger med meg rekker ikke å se seg om en gang før jeg er i neste. Derfor shopper jeg helst alene, så går det raskt, for tolmodigheten min er lik null, og jeg har et unormalt zoomingsyn som med en gang ser om butikken har plagg som faller meg i smak eller ikke. Shopping first, coffee with friends after! 

Vel det var litt funfacts om meg. Hva syntes dere om sånne type blogginnlegg inn i mellom?