Forny huden med Swiss Skin Roller

DSC04757DSC04766

I samarbeid med Swiss Clinic skal jeg nå teste ut deres nye Skin Roller som jeg har hørt mange gode tilbakemeldinger på fra før. Alle har vi noe vi sliter med, enten det er dårlig hud i form av acne, kviser, arr på kroppen, cellulitter eller rynker. Jeg tror nok ikke jeg er den eneste som har prøvd ut all verdens kremer og produkter i et forsøk på å fornye huden til det bedre uten og lykkes. Selvfølgelig finnes det svindyre produkter som sikkert utgjør en forskjell, eller man kan gjøre en skinbooster med restylane for å fjerne arr til en pris av femtentusen kroner. De færreste av oss har råd til dette. Selv har jeg slitt med acne og kviser så lenge jeg kan huske, og tro det eller ei, uansett hva jeg har forsøkt så er det ingenting som har hjulpet på acne (små arr i huden) som for veldig mange, inkludert meg går utover selvtillitten hvis man går med dette over mange år.

SKIN ROLLER er altså en behandlingsmetode for både ansikt og kropp. Den består av 540 mikronåler som stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og nye hudceller som etterlater huden glatt og fresh.

DETTE GJØR SKIN ROLLEREN:

white

 

SLIK FUNGERER DEN:

Før du tar SKIN ROLLEREN i bruk er det viktig at du rengjør huden din først og sørger for at Skin Rolleren er rein (desinfisert) . Start ved å rulle med forsiktige bevegelser, frem og tilbake med rette bevegelser og passelig trykk. Ca 10 ganger frem og tilbake til du har fått rullet den der du ønsker at huden skal fornyes. Når man ruller disse microsmå nålene på huden begynner huden å produsere nytt kolagen. Dette skjer ved at du lurer huden til å tro at det er en skade der.

OBSK13012_3

Etter en behandling bør man bruke Swiss REJUVENATOR gelen, som inneholder. Betaglukan  som gjør att immunforsvaret og kroppens naturlige legningsprosess maksimeres. Den trenger dypt inn i huden gjennom mikro hullene skapt av Skin Rollern og sammen er de et perfekt verktøy for innvendig og utvendig behandling til å stimulere og fornye huden.

Hvis noen lurer på om det er smertefullt, så startet jeg å bruke den i går kveld, og svaret er nei. Du kjenner kun litt stikninger, men bare på en behagelig måte som gir en følelse av at man nettopp har vært til hudpleieren og fått ansiktskrubb. Man kan bli littebitt rød rett etterpå, men det er bare et tegn på at huden jobber med å fornyes. Jeg tok  noen bilder av huden min i går, og gleder meg til å se resultater etterhvert og kunne vise dere før/etter bilder. For er det noe jeg har tro på er det dette, da jeg har sett med mine egne øyne at det fungerer på både arr og rynker. Dette er en perfekt julegave til deg selv, eller til en du er glad i.

Jeg anbefaler å kjøpe hele SKIN RENEWAL KITET som inneholder både roller og krem. Vanligvis koster den 1290,- men du får det nå til kun kr: 799,- her , men du får også kjøpt kun rolleren til kun 379,- her

Her kan dere se en video om akkurat dette på The Doctor Show på CBS.

Annonse i samarbeid med Swiss Clinic