CLARISONIC ARIA

//produktet er sponset
P52242561

For en stund tilbake fikk jeg spørsmål om jeg hadde lyst til å teste CLARISONIC ARIA som jeg fra før av hadde lest mye bra om på andre mote/skjønnhetsblogger og på nettmagasiner, noe som hadde gjort at mine forventninger til disse elektriske ansiktsbørstene var ganske høye fra før av.

P5224254

Denne rensebørsten skal rense huden dypere (faktisk opptil 6 ganger bedre enn når man renser med hendene), hjelpe til med å redusere synligheten av porer og gjøre slik at produktene man påfører trekker dypere inn i huden og blir mer effektive. Den kommer med flere forskjellige innstillinger, både når det kommer til styrke og lengde og det finnes også flere forskjellige børstehoder tilpsset forskjellige hudtyper. Foreløbig har jeg kun testet ut børsten som følger med, men jeg skal også ta i bruk deep pore børsten et par ganger i uken for å minimere synlige porer. Clarisonicen er selvfølgelig vanntett, så den kan brukes i dusjen.

Jeg må helt ærlig innrømme at jeg ikke er serlig glad i å ta av sminka og rense huden om kvelden, men det er jo bare noe en MÅ gjøre, med mindre man blåser i urenheter og kviser. Jeg sover med sminke ytterst sjeldent, og når jeg gjør det ser ikke huden min ut dagen etter, dette fordi jeg har veldig fet hud som fort får urenheter hvis jeg ikke tar vare på den. Clarisonic gjør det hele litt morsommere å rense huden, uten å overdrive. Jeg får en følelse av at huden er helt ren for natten, og kjenner at nattserumet jeg bruker trekker seg mye raskere inn i huden.

CLARISONIC RENSER HUDEN 6 X MER EN VANLIG RENS MED HENDENE

Jeg kommer til å fortsette å bruke denne børsten hver kveld, og når jeg har brukt den en stund skal jeg gi dere en tilbakemelding (for dere som fortsatt er i tvil) hvordan huden min er/kontra når jeg kun bruker sminkefjerningsservietter (som i hvertfall ikke fjerner all sminken, selv om man tror det).

Clarisonic Aria og andre Clarisonicbørster fåes kjøpt på de fleste KICKS butikker rundt om I Norge. Les mer om Clarisonic her.