CLARION COLLECTION HOTEL CHRISTIANIA TEATER

P4093457P4093464P4093484P4093481P4093469P4093499P4093491P4093527P4093537P4103543P4093487

Da var jeg tilbake igjen i Hamar etter noen hektiske, men kjempefine dager i Oslo. I natt var jeg så heldig å få bo på Clarion Collection Hotel Christiania Teater som herved er mitt favoritt hotel i Oslo fra nå av. Jeg har vært på hotellet en del ganger før i forbindelse med Vixen Blog Awards og Se & andre celebre fester, men aldri overnattet der. Jeg fikk en av de flotte suitene på hotellet som hadde en majestetisk touch med en kjempeflott utsikt mot Karl Johan og spikersuppa. Det kuleste med dette hotellet er historien bak, etter nesten 100 år med teater, kultur og teaterhistorie sitter i veggene med noen av de mest kjente oppsetningene av bla Henrik Ibsens Peer Gynt. Det var nesten så jeg følte meg som en prinsesse der jeg satt i de store vinduskarmen i stuen med et glass musserende og så utover Oslo by.

Når det kommer til maten er dette et hotel du slipper å gå sulten på. Mange hoteller har som regel inkludert frokost, men her dekkes det også til afternoon tea på ettermiddagen og kveldsbuffet i den hyggelige spisestuen deres. Frokosten var helt perfekt og etter litt mange glass musserende kvelden før så ble det ekte cowboyfrokost på meg, etterfulgt av vaffel med brie og chocolate crossant. Frokosten smakte himmelsk!

Hotellet har mange fine moderne standar rom og større suiter å velge mellom. Hvis dere skal til Oslo eller rett og slett være turist i egen by for en eller flere netter anbefaler jeg dere å bo på dette hotellet. Kjempe koselig personale og veldig bra service.

Les mer / Kontakt / bestill HER

//sponset