CLARION COLLECTION HOTEL CHRISTIANIA TEATER II

P6175024
P6175033P6175026P6185100P6175030P6185099
//sponset

Da  jeg var i Oslo på Oslo på Onsdag sjekket jeg inn på Clarion Collection Hotel Christiania Theater i hvor jeg bodde fra Onsdag til Torsdag. Dette har blitt et av mine favoritt-hotell i å bo på når jeg er i Oslo, da det ligger så sentralt til alt, både cafeer, resturanter og kollektivtransport. Servicen på hotellet er virkelig helt fantastisk, og jentene som jobber i resepsjonen er alltid like blide og hyggelige. Begge gangene jeg har bodd på hotellet har jeg hatt Junior suiten som har en king size bed som får deg til å føle deg som en prinsesse. Alle rommene (suitene) på hotellet har ulike designerelementer som gir en assosiasjon til hotellets historie. Det varme interiøret gir en hjemmekoselig følelse.

Trykk deg inn HER for å bestille rom på hotellet.