«ÅRETS BEST KLEDDE LESER»

oppslag
Da er det offentliggjort i Se og Hør og jeg kan endelig dele med dere at jeg er kåret til ÅRETS BEST KLEDDE LESER av Jan Thomas. Den ti uker lange Instagram konkurransen gikk ut på å dele antrekksbilder av seg selv, og hver uke ble den med flest “likes” kåret til ukesvinner. Når ti kanditater var klare var det opp til Se & Hør`s motepoliti hvem som skulle stikke av med seieren. Da jeg fikk tlf her om dagen om at jeg var vinneren ble jeg helt satt ut. De var jo mange gode kandidater og vanskelig å se for seg hvem som kom til å stikke av med seieren. Jeg visste jo at vinneren skulle få to billetter til SE & HØRS store kjendisgalla, men det kom veldig brått på at det var nå på Søndag. Jeg har brukt mange timer allerede på å finne antrekk, og nå er det nesten i boks. Hva jeg skal ha på meg på Søndagen får dere vite til helgen. Kan ikke annet enn å smile og takke Jan Thomas tusen ganger 😀

– Det er veldig gøy at hun tar en av de store trendene og tilpasser den til seg selv. Høstens store «must have» er høye støvletter – desto høyere, desto bedre. Sammen med miniskjørt og en stor strikkegenser blir det veldig delikat, og skaper den helheten jeg er så opptatt av. Veronica har stort fokus på moter og trender, men hun har funnet sin vei, fastslår Se og Hørs Motepoliti.

Les mer her

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM  @VEROZITAS