ÅRET SOM HAR GÅTT

collage

Det finnes en grense for nesten alt, men noen ganger gjør man unntak fordi man ønsker så dypt og inderlig at drømmer skal være virkelige. Dette har vært et veldig spesielt år, på mange måter bedre enn andre og på andre måter verre. Knalltøfft på mange måter, men det har vært tider før som har vært verre. Året uten ferier, mye prosjekter, og litt for store avgjørelser er det som preger 2015. Lite visste jeg for fem år siden at jeg skulle flytte fra Oppegård til Oslo, for så å flytte fra alt til Hamar for så å havne tilbake på samme plass i slutten av 2015, men det er vel en mening med alt tenker jeg. Hvis jeg skal plukke ut et par ting som har gitt mening i år så er det det at jeg har innsett at hvis man skal mene noe om ting som engasjerer enn må man gi alt, og hvis man skal si noe som rører andre med motsatt mening så må man veie ordene sine kraftig. Det er ikke lett å mene noe i dagens samfunn, men skal man bare sitte på ræva å se på? Jeg kan med hånden på hjerte si at det er lenge siden jeg har gitt så mye av meg selv som det jeg har gitt i forbindelse med arrangementet vi hadde den 22. December. Jeg brukte opp all min energi og krefter for å gjøre noe godt for andre mennesker noe jeg fint kunne gjort igjen hvis jeg hadde energinivået mitt et par hakk høyere, og mitt er ganske høyt så det sier litt, for når jeg kom hjem igjen kollapset kroppen og da tar det noen dager å komme seg igjen. Hvis jeg skal ramse opp noen av de fineste tingene som har skjedd i 2015 så er alle de nye fine menneskene jeg har blitt kjent med gjennom bloggen, samarbeid og engasjementer. Turen til København på sensommeren og samarbeidet med Beauty House. All den feedbacken og støtten jeg fikk etter “Saks Potts” innlegget mot pels, Over Oslo festivalen, stemningen etter regnet hvor First Aid Kit stod på scena og nettene på Clarion Collection Hotel Christiania Theater. Son Spa med mamma, og kvelden på bursdagen min som startet helt fantastisk, men som ikke endte like bra. Også må jeg nevne at dette har vært året for gaver, for de fineste gavene jeg har fått noengang de har jeg fått i år. Jeg krysser fingre og tær for at 2016 blir mitt år, og jeg håper at jeg klarer å finne en indre ro gjennom å begynne å trene igjen. Jeg har ikke trent på en stund, litt fordi jeg ikke har orket og litt fordi jeg hater å trene, men jeg skal prøve meg på litt nyere treningsformer man ikke går lei etter to ganger, også satser jeg på at jeg klarer å få det til å bli en del av hverdagsrutinene sammen med sunn mat, pepsi max går ikke å slutte med da så det får være den kosen jeg har lov til å unne meg  ♥ Tusen takk for 2015, måtte dere ha en knallbra nyttårsfering med massevis av bubler og gode venner så snakkes vi i 2016 dere. 

Hva jeg har gjort en del av i 2015 som jeg gjøre mindre av i 2016:

  • Ramle mindre på fester og byturer (blåmerker man ikke vet hvordan man har fått osv) 
  • Å bli sur eller kranglete for ting so bare er bagateller
  • Brukt sykt mye penger på taxi (I alle fall den første halvdelen av året hvor jeg fortsatt bodde i Hamar) Aner dere hva slags busstider de har oppi ødemarka der eller? Jeg bodde jo uttafor Hamar på landet så da gikk det ikke buss på kvelden etter 16.30 eller på søndager, så da kan dere jo tenke dere.
  • Spist veldig mye usunnt og junkfood spesielt FRIES & AIOLI som er min favoritt “munchies”
  • Sitti mer på ræva enn jeg har mosjonert (latskap) men jeg er mye på farten eller da. 
  • Latt andre ta beslutninger på mine vegne
  • Knust mange mobiler, dette har ikke bare skjedd på byen, men også i edru tilstand hvor jeg har vært distre. 
  • Brukt lite tid på gamle venner, man møter mange mye i løpet av et år, men jeg sitter med mye dårlig samvittighet for å ikke ha besøkt en del av mine gamle venner på alt for lang tid.
  • Lest null bøker, nesten litt flaut – men media har tatt overhånd og jeg har ikke hatt ro til å prioritere noe annen enn social networking. Jeg skal bli mye flinkere til å lese bøker, skrive mer og forhåpentligvis bli enda klokere, haha.
  • Ikke vært flink med hudrens og hudpleie på slutten av året så dette tar jeg veldig seriøst om dagen, og har allerede begynt med en tidlige favorittbehandling som jeg skal fortelle dere mer om senere.