ANASTASIA CONTOUR KIT

P7105820P7105819P7105821
Kjøp Anastasia Contour Kit HER

Jeg må innrømme at jeg aldri har vært noen mester på å sminke meg. For å være helt ærlig (belive it or not) så har jeg alltid sett på den daglige sminkerutine som et ork. Jeg som kanskje mange andre kan også se tilbake på fortid med skrekk og gru og lure på hva slags balje med maling man dyppet huet sitt i. Jeg har blitt mer og mer intressert i å sminke meg slik at jeg ser mest mulig unaturlig ut, haha..nei nå bare fleiper jeg. Jeg har forsøkt å lære meg noen tips og triks opp gjennom årene, men til syvende og siste så har det gått mye gått i det samme rutinesminken. For litt siden tenkte jeg at jeg skulle teste ut den velkjente contour trenden, et fenomen som har tatt verden med storm. En teknikk som de fleste kjenner til, som altså handler om å fremheve ansiktstrekkene man er mest fornøyd med, og minske/ få mindre fokus på mindre flatterende trekk alt ettersom hva slags ansiktsform man har, og så bruker man denne teknikken ettersom hvordan man ønsker å “shape” ansiktet.

Jeg kjøpte meg contourkitet fra Smashbox etter å ha hørt mye bar om det, men jeg syntes ikke at det ble slik jeg hadde sett for meg, ettersom dette er pudderskygger og jeg følte ikke at den gjorde susen på mitt ansikt. I går var jeg nok en gang innom Kicks for kjøpe et par småting, da jeg kom i kontakt med en supersøt jente fra Marrakech som akkurat hadde funnet sitt nye favorittmerke, nemlig Anastasia. Grunderen Anastasia Soare er internasjonalt kjent som “the eyebrow guru” eller som blant annet Oprah Winfrey refererer til “the queen of eyebrows”. Mange av verdens kvinnelige kjendiser går til Anastasia salong som ligger i LA der hun former øyenbrynene deres til en perfekt look. Noen av hennes faste kunder er bla Oprah Winfrey, Penelope Cruz, Heidi Klum, Nicole Ritchie og Reese Witherspoon for å nevne noen. Jeg var ikke i tvil om at jeg måtte teste ut Contour Kitet fra ANASTASIA og det funket ti ganger bedre på huden min.

Her er en liten videosnutt på hvordan man ekspempelvis kan legge contouring med Anastasia kitet.