ALT TRENGER Å VITE OM VIPPEEXTENSION

P9291349-1024x768
I dag var jeg på Beauty House og satte på 4D-vipper og ble strålende fornøyd som vanlig. Etter at jeg begynte å bruke vippe-extension har jeg fått en del spørsmål om forskjellige ting både her av dere og ute blant venner og bekjente. For dere som aldri har hatt vipe-extension før så er det en del som lurer på disse spørsmålene, så jeg tenkte å svare dere på de ♥

Mister jeg mine egne vipper underveis og blir mine egne vipper mindre etter extensions? Og svaret på dette er NEI! Med mindre du ikke napper de ut selv, noe som sier seg selv at man ikke bør gjøre. Vi mister vipper stadig vekk, akkurat som annet hår på kroppen, og hår på huet. Men extensions i seg selv gjør IKKE at du mister dine egne vipper. Vippene blir limt på håret, ikke på hud, derfor ser vi svært sjeldent reaksjoner som gjør at man mister sine egne vipper. (Og så lenge du går til en som kan det, så har du ingenting å frykte.) Dine egne vipper blir ikke mindre av vippe extensions, men når man fjerner extensions vil man ofte synes sine egne vipper virker mindre fordi man er vant til å se seg selv med tykkere lenger vipper. Dette sier også seg selv. Extensions sliter faktisk ikke mer på vippene enn vanlig mascara.

Jeg har sensitive øyne/ allergi, passer dette for meg? Vippene blir ikke limt på hud, men direkte på håret, som svært sjeldent gir allergisk reaksjon :)PC070962Jeg har hørt at man ikke kan bruke makeup når man har vippeextension, stemmer dette?
Du skal ikke bruke oljebaserte produkter og olje på vippene, da kan du miste dem, men ut i fra det så går det bra, bare vær forsiktig med å få makeup på vippekanten der extension sitter. Selv bruker jeg nesten aldri makeup på øynene, sånn bortsett fra hvis jeg skal ut, men da bruker jeg oljefri makeup, og kutips med varmt vann ved fjerning. 

En annen viktig ting å huske på når det kommer til vippeextensions, er at hvis du behandler de pent på samme måte som du tar vare på hår, hud og negler ellers. Jeg bruker en egen børste til å gre vippene morgen og kveld, pluss et par ganger midt på dagen. Børsten jeg bruker fåes kjøpt HER

PURELASH ENCHANCING SERUM
PC070959

//Behandlingen er sponset

Dette serumet er et must for alle som bruker vippeextensions, men det er også den perfekte julegaven for deg som ikke har det, eller å spare ut hår på steder du ønsker mer hår. JEPP, du hørte riktig! dette serumet gir resultater etter bare 14 dager, hvis du bruker det hver dag, og gir forsterkede og fyldigere vipper. Det forbedrer vippenes styrke og motvirker slitasje mens man har extensions på. Serumet fungerer også for deg som har lange, fyldige vipper fra før de vil bare bli enda fyldigere og lengre. For deg som har lyst på perfect brows, men ikke ser enden i tunnellen fordi mangler hår, da det skal øke veksten og gi mer hår. GENIALT!

Purelash serumet kan bestilles HER.

OG TIMEBESTILLING TIL VIPPEEXTENSIONS PÅ BEAUTY HOUSE KAN GJØRES HER

VINNEREN AV CASEAPP KONKURRANSEN ER LAILA VÅGBØ, GRATULERER-YOU GOT MAIL