ALT OM BETAKAROTEN

collage4

“Betakaroten som fungerer” Markedets beste og kraftigste. 

Denne setningn har du vel hørt tusen ganger før? Hvilke leverandør vil vel ikke være den beste på markedet? Som mote og skjønnhetsblogger får jeg hele tiden nye forespørsler om ikke jeg ønsker å teste ut diverse produkter for omtale på bloggen osv mot at jeg får beholde produktet etterpå. Her er jeg veldig kresen, og plukker kun ut produkter jeg har hørt mye bra om, vet jeg kan gå god for eller at jeg har prøvd andre produkter fra samme merke tidligere. Det viktigste for meg er ikke å beholde et produkt når jeg ha tusen andre jeg liker fra før av, men å faktisk kunne formidle et produkt til dere lesere som jeg selv kan gå god for, gir resultat og derfor kan anbefale videre. Inn i mellom hender det også at jeg blogger om produkter som jeg har kjøpt selv (for mine egne penger). Og det er her Markedets beste og kraftigste Betakaroten kommer inn i bildet.

Denne betakarotenen er og blir den beste og eneste som faktisk har gitt meg dyp og varig brunfarge i løpet av sommeren. Jeg prøvde den ut første gangen for 2 år siden, etter å ha testet ut forskjellige typer både fra helsekost og på nett, og hadde nesten gitt opp da en venninne anbefalte meg å prøve en siste gang. Skeptisk og lei som jeg var gav jeg det en siste sjanse og startet med en tablett om dagen hver dag i fire uker før jeg dro til Puerto Rico i 14 dager. Jeg dro i slutten av Mai og i løpet av denne måneden tok jeg ca 4 soltimer på Brun & Blid, så jeg hadde litt grunnfarge før jeg dro. I løpet av 1 ukes soling var jeg svart. Altså har jeg aldri vært så brun i hele mitt liv, og det beste av alt, brunfargen varte sommeren og høsten ut, og jeg lå ikke mye på stranda hjemme i Norge.

P5124098

Denne Betakarotenen har jeg brukt i 2 år nå, med unntak av høst og vinter, men kan for all del taes ellers i året også. Jeg startet på Betakaroten for 1 måned siden og har tatt 5-6 soltimer og har allerede gått fra å være likbleik til å få en gyllen farge. Etter at jeg startet å bruke Betakaroten blir jeg også fortere brun i ansiktet, der jeg har minst pigmenter og har tidligere tatt år og dag før jeg har fått farge.

Men hvordan virker egentlig Betakaroten på kroppen? 

Det er et naturlig vitamintilskudd med fargestoffer som bla finnes i gulrøtter som omdannes til A vitamin i kroppen hvor fargestoffet blir lagret i underhudsfettet som gjør at du får en dypere og kraftigere brunfarge enn ellers ved soling eller bruk av solarum. Er man en person som har lett for å bli solbrent f.eks, har lite pigmenter, mye fregner eller får lett soleksem og solskader, så anbefales det å bruke Betokaroten da du beskytter huden innenifra også.

CIMG0784

Kunne du tenke deg å prøve ut denne betokarotenen? En pakke med to brett koster vanligvis 300,- men nå får du den til halvpris ved å bestille her samtidig som du automatisk er med i trekningen av et reisegavekort på 20.000,-

Innlegget er skrevet i samarbeid med Betakaroten.