20 QUESTIONS

DSC09681

1. Hvis du kunne velge tre steder å reise til ( av alle steder i verden) hvor ville du reist?
Det må bli tre steder jeg aldri har vært og alltid har ønsket å dra : Island, Hawaii og New York

2. Liker du å snakke i tlf eller sender du helst sms?
Jeg foretrekker helst å sende sms, men syntes det er hyggelig å snakke i tlf inn i mellom med de jeg er glad i. “Dessverre” har jeg ikke noe valg, og må prate i tlf hver dag, men det er ikke alltid jeg orker å ta den for å være ærlig. Jeg får vondt i øret og blir sliten i huet av å prate mer enn 5 min.

3. Kan du nevne tre ting du ikke kan fordra, og hvorfor?
-Ukjente nummer: Da får jeg panikk, og gidder ikke ta den. Slår opp på gulesider og tenker at personen sikkert ringer meg opp igjen hvis det var noe livssviktig.
-Alt som har med tenner å gjøre. Tannlege (skrekk) pusse tenner (noe jeg selvsagt gjør, men hater) og tannverk (noe jeg ofte får pga tannlegeskrekken).
-Mennesker som snakker “fisefint” , som sier “hva sa di” i stedet for du osv..og som er like fisefine som de snakker i virkeligheten. Jeg mener, mennesker som alltid prater om livet som en dans på roser, hvor alt kun er fantastisk all the time. Det er ingen som har det sånn vettu..

4. Har du noen favorittparfyme?
Jeg har mange favoritter, og brukt litt forskjellig men akkurat nå bruker jeg Lady Million. Jeg elsker også lukten av Juicy Couture sin “viva la juicy” & “light blue” til Dolce & Gabbana

5. Hva er ditt beste ferieminne?

Jeg har hatt mange fine og minnerike ferier, men det er to som skiller seg veldig ut og som jeg aldri kan glemme. Mitt første møte med Paris sammen med mamma for 10 år siden, og språkreisen jeg hadde med min beste venninne i ungdomstiden, da vi var i Frejus. Vi var unge og vi brøyt alle lover ved å gjøre alt vi ikke fikk lov til å gjøre, men herregud for en morsom tid å tenke tilbake på.

6. Hva er dine beste og verste egenskaper?
Jeg liker å hjelpe andre ( dyr, mennesker ) som ikke har det så bra. Jeg bryr meg veldig om de jeg er glad i og gir sjeldent opp. Så vil si jeg har en ganske sterk viljestyrke. Den verste må kanskje være at jeg ikke takler så bra at ting går i vasken, ting som er avtalt/planlagt og noe kommer i veien så kan jeg ha store problemer med å ha forståelse, men jeg kan jo late som jeg viser den da, selv om jeg innerst inne har lyst til å ta frem knyttneven, haha..neida!

1779109_598828900185282_1066450737_n

7. Blogger du om alle eventene du er på?
Jeg får mange invitasjoner i uken til diverse eventer, visninger etc. Dessverre så får jeg ikke dratt på alt, litt pga avstanden fra Oslo, men også fordi hverdagen består av mer enn bare morro. Jeg elsker dra på eventer, og kunne sikkert gjort det annhver dag hvis tiden og helsa hadde vært der, men jeg prøver å få med meg det jeg har muligheten til å være med på. Jeg føler meg selvfølgelig veldig heldig som får så mange fine invitasjoner, og sitter med like dårlig samvittighet hver gang jeg må avstå fra noe. Blogger stort sett om de jeg er på.

8. Har du noen avhengigheter?
Ja dessverre så er det flere.. Røyker ( fy skam ) , pepsi max (trapper ned) , Instagram, kaffe , shopping (trapper ned) hehe, neida..joda..neida

9. Hva drikker du helst når du er ute / på fest?
Det går stort sett i ØL da jeg sluttet å drikke sprit (drinker) for noen år siden. Drikker nesten aldri vin på fest, men kan drikke champis (hvis det kommer rekenes på et fat).

10. Favorittdessert?
Jeg er ikke noen dessertmenneske, og liker ikke så godt kake, is eller hvetebakst, men Sjokoladepudding med vaniljesaus og Pavlova er vel de store og eneste favorittene, (da kan jeg spise meg ihjel) også spiser jeg jo så alt for store posjoner med middag, så det er sjeldent jeg orker dessert.

11. Hva slags filmgenre liker du og har du noen favorittfilmer?
Jeg foretrekker grøsser, thriller eller action. Drama kan være bra, og kjærlighetsfilmer ser jeg kun hvis den er MEGET annbefalt av alle jeg kjenner. Jeg er en film elsker og har sett millionevis av filmer, så det blir ekstremt vanskelig å bare plukke ut noen. Men bare for å nevne noen: Homefront, Salt, Safe Heaven, Walk the line, Chloe, Cracks, Twilight, Avatar, Wolf of wall street, Notebook, 12 years a slave, Tusen ganger god natt, Engelen, The Calling, Den Japanske versjonen av “The Ring” , Hungergames,The Divergent.

12. Hva er din favorittserie?
Revenge, Breaking Bad og Orange is the new black og Broen er de beste jeg har sett.

13. Hvordan imponerer man deg?
Det kan være på mange måter, men mest med å være seg selv og blåse i hva andre mener om deg.

CIMG3753

14. Hva slags type mennesker tiltrekkes du av?
Det kan være både mennesker som er ulike og like meg selv, men når det kommer til kjærester er det gjerne de som har “opplevd mye motgang” i livet, har sterk personlighet, ukjenert, uredd (tøff) og utdadvent med masse humor og som tar seg selv jævlig lite høytidelig. Det er de jeg faller jeg for og de kommer jeg oftes best overens med når det kommer til vennskap, men jeg har også gode venner som er mer innadvente, rolige, sjenerte og forsiktige. Men i og med at jeg har opplevd mye motgang selv, så er det sikkert derfor jeg tiltrekkes av de som kan/vet mye om livet og tør å vise/snakke om følelser slik som meg.

15. Har du opplevd å miste noe som stod deg nær og hvordan taklet du det?
Ja, jeg har mistet flere som har stått meg nær, men uansett hvem du mister er det tøfft en periode, men så lærer du deg å gå videre selv om du fortsatt har de i hjertet. Selv om man ønsker at de man elsker skal være der for evig så er det dessverre ikke slik livet fungerer alltid, og man må fortsette å leve selv om alt kan kjennes meningsløst ut der og da.

16. Hvordan var du som tenåring?
Huff, da var jeg utagerende med rødlilla hår, tobaccobukse med rosa g-streng langt uttafor buksa, discman med Dr.Dre og Eminem i ørene, hjemmealene fester som gikk over stokk og stein, hemmelige møter med eldre gutter i skogen om natta, smugrøykning i friminuttene, piercing her og der, party var livet og den eneste bekymringen var hvordan jeg skulle overleve skolen og skaffe alkohol til helgen. (13-16 år) Haha.

17. Hvis du skulle delta i VM, hvilken gren skulle det vært og hvorfor?
Snowboard Slopstyle. Rett og slett fordi det er den eneste grenen jeg kanskje hadde hatt en sjanse til å gjøre det bra i, hvis jeg skulle ha levd av en idrett. Sjansen er også mye større for å komme i mål enn i skiløypa for min del..

IMG_3436

18. Hva drømmer du om akkurat nå?
Vår/Sommer, årets første utepils, Snowboard i Trysil, festival-livet, grilling på terassen, å ri langs stranden, mindre smerter, en sunnere/slankere kropp, tropevarme, sa jeg sommer?

19. Hva er ditt ultimate drømmeyrke?
Hmm, utenom frilanser innenfor diverse kategorier, altså hvis jeg skulle jobbet med noe fast måtte det blitt: Reiselivsjournalist , moteredaktør, filmanmelder eller Interiørstylist.

20. Hva ser du frem til akkurat nå?
Jeg ser frem til å komme i gang med trening for fullt, og føle at det gir meg noe. Ser veldig frem til at tannverken, nakke og ryggsmertene blir litt mindre, også ser jeg frem til et par kommende prosjekter som skjer i nærmeste fremtid. Men mest av alt ser jeg frem til vår/sommer, for da blir liksom alt som mye lysere.

DSC08643