15 dager med Swiss Skin Roller

DSC04766

For nøyaktig 15 dager siden startet jeg å teste ut Swiss Skin Roller & Swiss Rejuvenatur geleen i sammerbeid med Swiss Clinic.

Og som jeg skrev i blogginnlegget for femten dager siden, har jeg så lenge jeg kan huske slitt med problemhud i form av veldig fet hud, som igjen har gjort at jeg alltid har hatt problemer med kviser/urenheter, som igjen har blitt til Acne /arr. Etter å ha testet ut en god del kremer og serumer st gjennom min tid som blogger, uten noe særlig wow resultat, gledet jeg meg veldig til å teste ut noe nytt som jeg kun hadde fått høre om fra andre. Den skal hjelpe mot rynker, sår, eksem, arr og cellulitter. Den skal hjelpe mot aldring, samtidig fornye huden. Stimulere hudens kollagen og akselere hudens helbredenhet.

SKIN ROLLER

Er altså en behandlingsmetode for både ansikt og kropp. Den består av 540 mikronåler som stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og nye hudceller som etterlater huden glatt og fresh.

Etter en behandling bør man bruke Swiss REJUVENATOR gelensom inneholder betaglukan. Dette stoffet gjør att immunforsvaret og kroppens naturlige legningsprosess maksimeres. Den trenger dypt inn i huden gjennom mikro hullene skapt av Skin Rollern og sammen er de et perfekt verktøy for innvendig og utvendig behandling til å stimulere og fornye huden.

SLIK HAR DET GÅTT:

Hver eneste morgen og kveld i femten dager har jeg brukt Skin Roller og den tilhørende Swiss rejuvenator geleen. Den første dagen prøvde jeg meg forsiktig frem, ved å rulle “rullen med nåler” frem og tilbake ca ti ganger over huden med rette bevegelser og passelig trykk. Man kan kjenne stikkingen, men det er på ingen måte vondt. Når man ruller disse microsmå nålene på huden begynner huden å produsere nytt kolagen. Dette skjer ved at du lurer huden til å tro at det er en skade der. Derfor får man en raskere og bedre effekt ved å bruke Swiss rejuvenator geleen samtidig, som hjelper huden å “gro” / fornyes raskere. Følelsen etter å ha gjort en slik behandling er oppfriskende og deilig. En følelse av å ha renset og skrubbet huden skikkelig, selv om det er gjort på en mye enklere måte. Resultatet har vært ekstremt positivt. Jeg hadde tro på at den skulle hjelpe mot kviser og den fete huden, men at arrene /de små gropene i huden skulle minimeres så kraftig bare på to uker har vært en stor overrasskelse. Se bare her:

collage

Bildene er totalt uredigerte. Her ser dere at både acnen/arrene, den gustne fargen på huden, samt porene har blitt minimert betraktelig. Slik er det på begge sider av ansiktet, på haka og i panna. Jeg kan nesten ikke vente til det har gått to uker til. Selvfølelsen er blitt mye bedre og jeg tør faktisk å gå på butikken eller trene uten sminke nå!

Jeg anbefaler dere alle som har problemer med huden på en eller annen måte, eller rett og slett bare ønsker mindre cellulitter på rompe/lår å gå til anskaffelse av skin roller. Nå får du kjøpt SKIN RENEWAL KITET som inneholder både roller og krem. Vanligvis koster den 1290,- men du får det nå til kun kr: 799,- her , men du får også kjøpt kun rolleren til kun 379,- her