10 TING MAN BØR VITE OM MAN VIL DATE EN MOTEBLOGGER?

P72562941

1.”Camera always eats first” : Akkurat ja.. Uansett lunch, brunch, middag eller rett og slett bare kaffe på senga som har potensielle for å se bra ut på insta eller bloggen må knipses bilder av, og her må man bare smøre seg med tolmodighet uansett hvor sulten man er, for man må rett og slett bare godta at en moteblogger tar bilder til hun er fornøyd, før hun sier “vær så god”.

2.“Take a picture please” : Dette spørsmålet kommer ganske raskt, og før du vet ordet av det tar du ikke bare et par bilder om dagen, men flere hundre..neida…joda..Det beste er selvfølgelig hvis du tilbyr deg selv å ta bilder med stor entusiasme.

3.”Events” : Jo før du vender deg til det, jo bedre. Pressefrokoster, bloggluncher og afterwork parties er en del av en motebloggers hverdag, og det er ikke alltid man kan vite på forhånd når invitasjonene dumper ned i mailboxen, det kan være alt fra en uke før til dagen i forveien. Vips, så kunne du ikke komme på middag likevel. Ting skjer veldig på sparket, og det beste er at du legger opp dine planer ut i fra hva motebloggerens planer er. Et stort pluss er det at du tilpasser deg motebloggerens planer!PB180190

4.”Shopping igjen”? En moteblogger får aldri nok klær, vesker, sko og smykker, og  går fort lei, så det blir litt sånn “bruk og kast”  opplegg, med en smule overdrivelse. En moteblogger ser alltid etter noe nytt å fornye seg med, og får hun det ikke sponset så kjøper hun det selv. En moteblogger tar vare på det hun er glad i, å kan bruke det i mange år, men forbruket er ganske så høyt, så det å kommentere at en moteblogger har for mye klær, blir det samme som å kommentere at hun kan begynne å jobbe for Fretex i stedet. 

5. “Kan du ikke blogge senere”? Joda, jeg kan vente til det er ettermiddag så det er for mørkt for å ta bilder også kan jeg bare legge ut en liten hilsen ikveld med et bilde av midda`n. Kanskje du bare kan droppe jobben din i morgen, også kan vi sove lenge, drikke kaffe på senga og gå en lang tur i skogen. 

14755207280_02708c5b3d_o

6. Du sparer penger! Jepp, du hørte riktig. Du sparer faktisk penger om du dater en moteblogger og blir kjæresten hennes. En moteblogger får ikke bare sponset klær og skjønnhetsprodukter, men hårprodukter, hotellopphold, mat etc. En moteblogger er vant til å få, noen setter dog mer pris på gaver enn andre, men er du ekstra heldig så er hun så lei av å få gaver, at du ikke trenger å overasske henne så ofte. Når det er sagt så er det alltid flott med nye roser på bordet eller en romantisk middag for to, men husk at en moteblogger spiser mye ute, så her holder det ikke med Egon altså!

7. “En tur på hytta sier du” ? Vel, så lenge det er strøm og internett, så er det ikke så farlig med innlagt vann å utedo. Det viktigste er at man får dokumentert hvor man er hen i verden, så folk ikke tror man har blitt kidnappet. Å dra på hyttetur uten internett over mange dager skal ekstremt mye til, da må man være så hodestups forelsket at man lar seg rive med.

PA131723

8. “Beauty comes from inside” Tusen takk! Bak løsvippene, extensionhåret, restylanen i leppene, botoxen i panna,falske negler og all sminka jeg dynker meg i hver dag, så er jeg innerst inne veldig naturlig vakker om jeg får si det selv. (haha)

9. Å foreslå en romantisk weekend tur til London : Nei, for der har man jo aldri vært før! Det finnes veldig mange andre spennende reisemål som er mer intressant!

10. Tolmodighet er tingen hvis man ønsker å date en moteblogger, men det er mange flere fordeler enn ulemper å date/ være i et forhold med en moteblogger. PROMISE!